Menu

Hogyan segíthet a Collabim?

Ez a könnyen kezelhető, teljesen egyedi SEO eszköz alapos és megbízható vezetőddé válhat a sikeres optimalizálásban és elemzésben.

  KIPRÓBÁLOM INGYEN

1) Méri a kulcsszavak pozícióit

A Collabim-al folyamatos ellenőrzés alatt tarthatod a weboldalad pozícióid a keresőkben. Felfedezheted a még nem használt kulcsszavakat, melyeket tovább elemezhetsz mégtöbb szempontból. 

Ikona

2) Feltérképezheted a PPC kapmpányokat

Minden kulcsszóhoz megtalálhatod ki és milyen PPC kampányokat futtat, s ezek pontos kinézetét. Ebből könnyen megtudható, hogy konkurensek kampányait profik kezelik e.

3) Képes egyszeri elemzéseket futtatni 

Az egyszeri elemzések funkció néhány perc alatt leméri bármely szabadon választott kulcsszó pozícióját és keresettségét. Hasonlóan gyorsan kaphatóak kulcsszó javaslatok is a google súgó adatainak köszönhetően.

Ikona

4) Jelentéseket generál egy gombnyomásra

A Collabim áttekinthető látogatottsági jelentéseket, keresőmotorok találatainak rangsorát, hiperhivatkozásokat és egyéb metrikákat generál.

cégvezetők és ügyfelek is szeretni fogják. 

5) Linkelési lehetőségek

Kulcsszavaknak köszönhetően megtaláljuk a legjobban minősített weboldalakat, kiszámítjuk a hasznot, amit ezek helyes használata a webhelyed számára hozhat, és megmutatjuk, hogy melyik weboldalakon a legmegfelelőbb hiperhivatkozásokat elhelyezni. Ezeket a webhelyeket kategorizáljuk, így könnyen felismerhető, hogy kereskedelmi weboldalról vagy blogról van-e szó. Az AdSense értékelése vagy a SKLIK (CZ) telepítése az adott weboldalon teljesen természetes.

Ikona

6) Számontartja a backlinkeket és ellenőrzi azokat

A Collabim rendszeres időközönként figyeli a hiperhivatkozásai tevékenységét. Az ellenőrzések eredményeit és más egyéb információkat a linkáttekintőben tekinthetsz meg. Minden változásról e-mailben tájékoztatást küldünk.

7) Analizálja a weboldalakat

A TITLE, H1, META description és a honlap „BODY” kifejezések valószínűleg ismerősek. Van-e ezekben a részekben olyan szó, amelyekre keresve szeretnél a keresőben látható lenni? Biztosan nincs rá lehetőséged, és nem is szeretnéd az összes oldalt manuálisan feltérképezni. A Collabim átfogó képet nyújt a céloldalakról és a kulcsszavakról.

Ikona

8) Szimatol a konkurenciánál

Információkat szerez arról, hogy a versenytársaid hogyan jelennek meg a keresőkben. A Collabimtól megtudhatod ezeket az adatokat és összehasonlíthatod a versenytársak pozícióját a keresési eredményekben a webhelye(i)d pozíciójával.

9) Támogatja a csapatmunkát

Kollégáidnak vagy ügyfeleidnek hozzáférést szeretnél adni a Collabimhoz? Megteheted!

Könnyen beállíthatsz hozzáférést csak bizonyos weboldalakhoz, és szükség esetén csak olvashatóvá is teheted, hogy ne lehessen semmit megváltoztatni.

Ikona

10) Export és import funkciók sokasága

Számos különböző módszert készítettünk az adatok importálására és exportálására, amelyek megkönnyítik a munkát.

Importálhatsz kulcsszavakat és hiperhivatkozásokat, valamint összekapcsolhatod a Collabim-ot a Google Analytics-szel és a Search Console-lal.

Az exportot abban az esetben tudod kihasználni, ha adatokat akarsz elemezni a Collabim-on kívül. Az API jelenléte teljesen természetes.

11) Archiválja a régi projekteket 

Új projekt hozzáadására van szükséged? Nálunk nem szükséges a régebbi esetleg elavult weboldalakat ám értékes adatokat törölnöd, hanem archiválhatod őket, és szüneteltetheted a pozíciómérést. Ennek köszönhetően hozzáadhatsz egy új weboldalt a szűréshez.

Korlátlan ideig hozzáférhetsz minden archivált projekthez. Bármikor újra aktiválhatod az archivált weboldalt, és visszatérhetsz a méréshez adatvesztés nélkül.

Ikona

12) Többnyelvű használat

Több mint 70 keresőmotoron mérjük a pozíciókat, beleértve a Google-t (mobil és képtalálatok), a Seznam-ot, a Binget és a Yahoo-t.
Hab a tortán az a lehetőség, hogy személyre szabhatod az eredményeket a világ több mint 160 városára, amelyet elsősorban azok értékelnek majd, akik külföldi piacra terjeszkednek.

Próbáld ki ingyenesen a Collabim összes funkcióját!


INGYENESEN KIPRÓBÁLOM


Vélemények azoktól, akik már használják a Collabim-ot 

Foto

Collabim nám denně pomáhá řídit linkbuildingové aktivity pro naše klienty a udržovat v nich přehled. Na strategické bázi zase jeho reporty doplňují naše komplexní SEO přehledy pro efektivní rozvoj.

MILAN ZEMAN

Sherpas

Foto

Collabim je zdroj důležitých informací, na kterých stavíme svou každodenní práci. Doporučujeme ho klientům i partnerům, v Čechách i v zahraničí.

PAVEL PAJKRT

H1.cz

MÁR A NAGYVÁLLALATOK IS MEGBÍZNAK BENNÜNK